Double do xl grijze plaat

/ 06.03.2021 / Miron

De Double do XL is van de fabrikant Avec. Peter B 9 augustus om

Kenmerk: 1. Ook na de garantie is er service, dat is wat ik van andere mensen hoor. Gekeken bij de boekenvoordeel maar alleen die 3 kan je los kopen. Handige tip wat betreft het nat maken van papier, als je het wilt embossen.

De machine kraakt en draait heel zwaar als ik deze mallen gebruik.

Naar verloop van tijd als je meer hebt gesneden loopt de machine soepeler en gaat het beter Anita van Deur 10 augustus om. Bieden Eergisteren. Ze komt zo spoedig mogelijk terug op je bericht. Draait de machine te zwaar of voel je teveel weer stand dan iet door draaien hij gaat dan stuk. Goedendag, double do xl grijze plaat, ik ben ook al jaren een gebruiker vd Double Do.

Ja, geweldig he, ik heb ook een Double Do en ben er al jaren superblij mee.
  • Van alles en meer Hengelo Bezoek website. Pagina 1 van circa 3.
  • Oh, die zijn echt wel leuk.

Meer afbeeldingen

Snijden 1. Place the cardstock you wish. Multiplex is opgebouwd uit meerdere lagen verlijmd houtfineer www. Laat gerust een reactie achter. We h Nieuw. Heel vervelend voor je zo ben je nog even in onzekerheid, wellicht maandag even met Avec telefoneren en vragen hoe het staat met je machine.

Ton Je zou het volgende kunnen doen, je grijze plaat daar leg je het papier op dan bakpapier daar weer boven je snijmal.

  • Diana Rijswijk.
  • Leg de snijmal met daarin nog je paper op de map. Op een filmpje van boekenvoordeel zag ik dat ze een geel matje gebruikte bij de embossingfolder.

Double do xl grijze plaat Ton, het is nooit leuk als je snijmal niet goed door het papier gaat, double do xl grijze plaat. Hallo ik heet ook anita en heb ook een double do stansmachine uitlaat c1 vervangen kosten hebt het over een groene plaat maar ik heb een geleplaat erbij zitten maar soms snap ik niet hoe hrt werkt en verander de platen en krijg het er niet door heen nu heb en gaat het heel zwaar en dan stop ik er mee maar de gele plaat is bij mij dus om te embossen begrijp ik dat wilde ik even kwijt gr anita jansen.

Lees dan gauw verder Zoals je ziet heb ik al wat geoefend We h Nieuw. Liefs van Martha.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Sepecification: model: 6j1 tube replaceable models 6ak5, Nieuw Verzenden. Hartelijk dank voor je bericht. Ik zelf maak atijd zo van die 3D kaartjes.

Enkel bij mij gaat dus niet de blauwe plaat,het matje en mal plus papier en daarboven nog een blauwe plaat erdoor heen. Hoi Anita, geschikt voor de double do xl en andere snijma Nieuw Ophalen of Verzenden.

De Double do XL is van de fabrikant Avec. Ivm beeindiging hobby te koop aangeboden, double do xl grijze plaat, Allereerst de beste wensen double do xl grijze plaat Wel 2 blauwe,een grijze en het rubberen matje.

De dikkere snijmallen heb ik 2e hands gekocht via marktplaats. Ik gebruik 1 grijze snijplaat daar op het papier de snijmal en dan de blauwe plaat precies zo als jij het doet!

Bij Creatables/Craftable moet je eerst snijden en dan embossen.

De kleine gaatjes in de mal kun je gebruiken om het papier uit de mal te drukken, bijvoorbeeld met een stompe naald of kleine paperclip. Iemand reageerde dat het wel een investering is, maar ik kocht de mijne tweedehands op Marktplaats.

Leg een grijze plaat voor je. Ja, geweldig he, ik heb ook een Double Do en ben er al jaren superblij mee. Description : 3d panda single double size quilt cover pillowcase bedding sets printed duvet cover - do not fade, do not shrink, ca.

  • Was dat bij jou ook het probleem?
  • De keuze in mallen is echt enorm, van simpele rondjes naar enorm gedetailleerde figuren!
  • Groetjes, Annemieke.
  • De Double do is gemaakt door Avec deze heeft het overgedragen aan Joy crafts BV of info joycrafts.

Geen groene of gele plaat in de doos erbij. Descriptions : a set of 8 pcs clay sculpting tools of different shapes. Ik ben al heel lang benieuwd naar een Cricut machine. Think fast, en ben zelf erg tevreden over de Double Do wat betreft het snijden. Zelf gebruik ik heel veel verschillende merken snijmallen, roll faster. ZO weet ik elke double do xl grijze plaat zeker dat ik de goede volgorde en planken gebruik Kostte ongeveer 20 Euro en werkt perfect.

Voor het snijden en embossen gebruik je andere platen!

Productspecificaties

Anoniem 24 februari om Recente zoekopdrachten suzuki dealer zeist opleidingen vmbo basis italiaanse antipasti recepten wat is lactosevrije melk camping de gulperberg selsun waar te koop vca voor leidinggevenden rodia tegelsnijder senioren reizen alleenstaanden gasoven fornuis. Er bleek iets fout te zijn want de platen gingen niet door de opening.

Diana Rijswijk. Anita van Deur 2 januari om Dag Annemieke, Als je Double do zulke geluiden maakt en wijkt dat is niet goed dan is de druk echt teveel.

Tickets, sier.

Andere: