Gedichten over innerlijke pijn

/ 19.11.2020 / Abubakar

Hier, alleen in het maanlicht schrijf ik dit gedicht. Ik voel me vaak machteloos en hulpeloos. Verbaasd staat ze daar en weg is de brug.

Gemaakt door Svenne Verdriet Ik kom uit school, Ik kijk in de spiegel. Jouw strijd. Dank voor het delen! Bedankt voor dit mooie gedicht. Het Noorden lokt me enorm om zijn wilde puur- en zuiverheid ook in het Oosten kan ik al mijn verlangen naar de warmte van een nieuwe morgen kwijt Toch blijf ik voorlopig op mijn nieuwe ingeslagen pad en beleef benieuwd  dit frisse groen en het ronddraaien van mijn huidige levensrad Oude verdorde bladeren en spinnenwebben worden met de wind opgeruimd en weggeblazen Zodat ik  met open blik me over al het opkomende jonge loof, kan gaan verbazen  Gemaakt door Atalanta Slag Slag, een stomp recht in mijn hart, een gevoel zo krachtig met trots geklopt, neergeslagen, dood, het achtervolgt iedereen, iedereen sterft, iedereen gaat dood, het is geen discussie waart, wanneer je nu gaat??

De wedstrijd. Waarom leef ik eigenlijk nog. Nu ben ik terug, alleen in het maanlicht schrijf ik dit gedic. Hier. Erg mooi.

Het kleine meisje Getuige van zoveel verdriet En ruzies Steeds vrolijk en lachen Op momenten dat het moest Vechten Zich niet beseffend waartegen Opzoek naar warmte En genegenheid Het kind Verdrietig verward bang Een jonge meid Ogen vol tranen het lachen vergaan Elk plekje van haar lichaam Betast door handen die er niet Thuishoorden Elk plekje van haar hart Doorprikt door woorden van afkeer De luchtbel van haar leven Is uiteengespat Opzoek naar begrip En bescherming Het kind Bedrogen verraden vernedert Een jonge vrouw Geen weg wetend met haar Gevoelens Vol wanhoop en haat Teleurgesteld in het leven En in zichzelf Met een kapotte luchtbel En een rugzak vol Herinneringen Bang om die volledig te openen Schrik om alles opnieuw te beleven Opzoek naar zichzelf Het kind Uitgeblust meegevochten, leeg.

9 innerlijke pijn gedichten gevonden

Ik voel mijn hart trager gaan kloppen, hij kan elk moment gaan stoppen. Nooit meer gezeur, nooit meer pijn. Gemaakt door AnoJiem. Een weekend van een grote leugen zit op mijn netvlies en in mijn geheugen. Voor de laatste keer schreeuw ik heel hard, en dan wordt het ineens voor mijn ogen zwart.

Een leugentje om bestwil is gauw verteld Het zoveelste smoesje word je op de mouw gespeld Je slikt het als zoete koek Het is toch zo in je gedachte zoek En ik, je dochter, vind het niet De moeder die haar troost met dit grote verdriet.

Laat je verrassen… Voor Positiviteit op Facebook Twitter Instagram Pinterest Je eigen spreuk van de dag Iedere dag komen er weer nieuwe positieve spreuken bij.

  • Gedicht over hoop : een kwetsbare boodschap, die voor vele mensen herkenbaar is Als ik mijn ogen sluit : een prachtig gedicht over genieten van het moment Moed : een bijzonder krachtig gedicht over doen wat je te doen staat.
  • Succes met je mooie initiatief!

Om elkaar te helpen Gemaakt door Lies Haar blik Ik zie haar weer lopen, een klein eenzaam figuur. Voor ieder wat wils. Elke dag weer besefte ik dat het een leugen was. Sorry,sorry,ik moest je wel verlaten. Dank je wel.

Gedichten over verdriet en gedichten over pijn

Echt heel mooi!! Ja, natuurlijk. Hoe hebben wij het niet zien aankomen? Op de sociale media plaatsen we iedere dag nieuwe spreuken, quotes, gezegdes.

Ik probeer de moed erin te houden maar soms wordt het te zwaar Zonder begrepen te worden Niemand die het ziet? Ach, mijn grote griet jij denkt dat niemand jouw tranen ziet verstopt in een hoekje net alsof lezend in je boekje. Geschreven door Paula Waterbeek copyright Ik ben kapot, gedichten over innerlijke pijn. Waarom kijk je gedichten over innerlijke pijn boos mama.

Gemaakt door Zirissa Ergens weent een kind Ergens weent een kind Ontroostbaar omdat zijn vader hem niet bemint Vader heeft zijn hart gesloten Het kind is buitengesloten.

Voor Positiviteit

Als het kan met bronvermelding, maar als dit niet past, gebruik het toch gewoon. Pijnlijk zijn zijn vragen twee armen om mij heen "Mama, jij blijft toch wel bij mij?

Ik wil niet dat iemand mij claimt dan heb ik het gevoel dat ik stik, Dan is er alleen nog maar wij geen eigen leven geen ik. Gemaakt door Naadje Schaduw nee ik huil niet dat lijkt maar zo het is de regen nee ik tril niet dat lijkt maar zo het is de wind nee ik schreeuw niet dat lijkt maar zo het is de donder nee ik ben er niet dat lijkt maar zo het is een schaduw Gemaakt door Lizzer Kwetsen Ik schrijf dit voor jou.

Wat een supermooi gedicht, gedichten over innerlijke pijn. Zal het altijd zo zijn. Het kind. Dank je wel. Ach, ik weet van je gedichten over innerlijke pijn en hoe oneerlijk het leven kan zijn. In deze corona crisis hebben veel mensen behoefte aan contact en ik probeer een uurtje per week de kijkers te laten glimlachen? Het zit me behoorlijk dwars.

Maar meis, mijn jochie ik wou dat ik je helpen kon door dit proces van groot verdriet maar sta machteloos in je pijn kan je alleen beloven: er altijd voor jou te zijn.

Ja,zou het toch? Ik heb mijn moeder niet verloren. Een weekend van een grote leugen zit op mijn netvlies en in mijn geheugen.

Nee, dit wil ik niet weer. Ik ben het die opnieuw verliest. Eigen wereldje. Gemaakt door KissesMarjo.

Andere: