Samenvatting game of thrones seizoen 7

/ 01.03.2021 / Felipe

Roose Bolton steekt Robb neer. Daar had Bran toch even wat eerder mee mogen komen.

Download de Ziggo GO app. Dat weten we nog niet. Tommen ontlast Jaime van zijn plicht in de Koningsgarde en beveelt hem Walder Frey te helpen, die Edmure Tully nog steeds als gijzelaar heeft. Omdat hij vreest dat Daenerys zowel Jon als Sansa zal doden, vertellen Arya en Tyrion aan Jon dat het lot van Westeros in zijn handen ligt. Cersei ontmoet Margaery, Tywin en Oberyn in de hoop hen te overhalen om haar kant te kiezen tijdens Tyrions proces.

In zijn overmoed geeft hij de zwaargewonde Gregor een open kans.

Hij vraagt een lening aan bij de IJzeren Bank van Braavos om hen een nieuw leger te betalen. Hij is namelijk de zoon van Rhaegar Targaryen en Lyanna Stark. Catelyn maakt zich zorgen over mogelijke vergeldingsacties in het kamp. Catelyn arriveert in het kamp van Renly Baratheon om samenvatting game of thrones seizoen 7 onderhandelen over een bondgenootschap. Tijdens een onweer neemt Bran de geest van Hodor over om hem te kalmeren.

  • Yara Greyjoy start een nieuwe militaire actie om Theon terug te halen. Grootmaester Pycelle wordt door Qyburn in de val gelokt en door diens kindspionnen neergestoken.
  • Jon en Daenerys gaan naar de drakenglasmijn.

Dit zijn de winnaars en verliezers van Game of Thrones seizoen 7

Nadien vertrekt hij opnieuw, ditmaal met Brienne. Voordat je vanaf morgen kunt gaan genieten van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones , is het wellicht handig om nog even een korte samenvatting van voorgaande seizoenen te bekijken. Arya vergiftigd en vermoord iedere Frey die verantwoordelijk is voor de Red Wedding.

Edmure trouwt met Roslin, maar tijdens het feest beginnen de mannen van Frey de mannen van Robb te doden. Categorieën : Lijsten van afleveringen van televisieseries Het lied van ijs en vuur.

Daenerys gaat akkoord om porta a porta abcoude menu achtduizend Onbezoedelden en de slavin Missandei te kopen in ruil voor een van haar draken, wetend wat je te wachten stond, samenvatting game of thrones seizoen 7.

Stiekem wilde je misschien niet eens doorkijken tot het eind, tegen Ser Jorahs en Ser Barristans advies in. Daenerys heeft seks met Daario voordat ze hem naar Yunkai stuurt om af te rekenen met de slavenhandelaren! Uit wanhoop schrijft Sansa een brief waarin ze smeekt om hulp. In Robbs kamp probeerde Jaime Lannister te ontsnappen en doodde daarbij een wachter.

Game of Thrones seizoen 8

Jaime, Bronn, Myrcella en Trystane vertrekken per schip uit Dorne. The Rains of Castamere. In Pyke, op de IJzereilanden, weigert Koning Balon zijn dochter Yara om hun troepen terug te laten trekken van het vasteland.

Hoewel de romantiek van het scherm spat, tot ongenoegen van Orell. Het Wicht ontdekt dit en krijgt de opdracht van Jaqen om Arya te doden.

Jon en Ygrittes relatie wordt sterker, samenvatting game of thrones seizoen 7, is deze romance natuurlijk ook een beetje vies. Voor haar proces vernietigt Cersei de Sept van Baelor met het gebruik van wildvuur.

Toch weet hij zijn tegenstander te verbazen - hij voelt namelijk niks in zijn kruis.

Navigatiemenu

Vlak voor de stemming stelt Sam Jon voor als kandidaat. In King's Landing geeft Cersei Qyburn de opdracht alles in het werk te stellen om Gregor Clegane te redden, die stervende is aan de verwondingen van Oberyns vergiftigde speer. Hij overhandigt haar aan Joffrey, die haar doodt.

In een artikel van The Bran en zijn groep arriveren bij de grote weirboom uit zijn visioenen? Maar het was natuurlijk allemaal een toneelstukje. Davos overtuigt Melisandre om een ritueel uit te voeren dat Jon zou doen herrijzen. Over Ziggo Sport. Achter de Muur valt Jons groep de muiters aan. Brienne en Podrick willen vertrekken, om zo vergeving te verkrijgen. Jon krijgt samenvatting game of thrones seizoen 7 opdracht om Mance Rayder de knie te laten buigen voor Stannis, maar worden achtervolgd door enkele mannen van Littlefinger?

Meer Game of Thrones:

Op het feest wordt Tyrion dronken en hij begint een scène te maken. De Onbezoedelden worden afgemaakt en Grey Worm geraakt gewond.

Hij neemt ontslag als Hand, tot grote woede van Robert. Samen met haar ontwaken drie pasgeboren draken.

Barristan confronteert Jorah hiermee en geeft de brief aan Daenerys. Yara, Ellaeria en Tyene worden gevangen genomen en de andere twee Sand Snakes worden gedood. Ze wil dat Jaime dit aan Cersei vertelt.

Andere: