Scooter start koud niet elektrisch wel met kickstart

/ 18.03.2021 / Mirac

Discussie: Scooter start elektrisch heel moeilijk, via de kickstart na 2x trappen! Heb jij jouw scooter tijdens een regenbui buiten laten staan en start hij niet meer.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? De bougie heeft een beperkte levensduur en kan dus versleten of stuk zijn. Mocht je kickstarter nou heel licht ingetrapt worden betekend het dat je geen compressie hebt en dat je in het geval van een 4-takt scooter dat bijvoorbeeld je kleppen of je zuiger aan vervanging toe zijn en in het geval van een 2-takt scooter kun je kijken naar bijvoorbeeld het membraan.

Hier kunt u alles vinden om uw scooter weer zo goed als nieuw te laten rijden. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Een startprobleem kan ontstaan bij je scooter wanneer het brandstofmengsel niet optimaal is. Houd je linkerhand aan je linkerhandvat vast en je rechterhand aan je rechterhandvat vast of de buddygrip.

Gelukt om je scooter te starten. Start je scooter niet elektrisch maar wel met de kickstart. Bougie is de door de fabrikant voorgeschreven bougie. Inrijden Een nieuwe AGM scooter moet, zoals natuurlijk voor alle nieuwe voertuigen geldt, ook niet na een eerste trap als je het nog een keer zo wil proberen. Controle van de laadstroom Wanneer de motor niet loopt meet je met een spanningsmeter 12 volt tussen de aansluitpolen.

Wilt u weten hoe u dit probleem kunt oplossen. Om dit te voorkomen adviseren wij om de minpool van de accu los te maken indien er niet dagelijks gereden wordt.
  • Door de zuigerveren te vervangen kun je dit probleem weer oplossen. Wat wil je met die test bereiken?
  • Dan lijkt er inderdaad een achterliggend sluimerend probleempje te zijn waar eens naar gekeken zou moeten worden.

Loopt als een zonnetje Start je scooter niet? Retro scooter start niet elektrisch By benno0o in forum Algemene Retro Vragen. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor je browser.

This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register. Wat is de huidige sproeiersetting van de carburateur?

Klap het voetstuk uit en trap een aantal maal stevig op het pedaal. Wordt dus volgende week. Zet je linkerbeen op de grond. Plan direct een afspraak in.

Dit kan veel oorzaken hebben? Controleer of het rode knopje rechts op het stuur op het volgende icoontje gericht staat.

Last edited: 15 August Bekijk dan ook eens onze scooterhelmen zodat je snel de weg op kan! Forums Scooters Elektro forum JavaScript is disabled.

De afbeelding is te groot vertaling grieks nederlands heeft het onjuiste formaat. Scooter start niet maar vonkt wel Als jouw scooter wel vonkt maar niet start dan is je ontsteking dus goed alleen is er dus iets mis met je compressie of benzinetoevoer. Deze heb ik gedemonteerd maar die lijkt prima in orde. De scooter monteur komt bij je langs Repareert je scooter.

Zowel, gebruik dan dezelfde techniek als bij waterschade.

Werking van de motor

Scooter reparatie. Bij voldoende gebruik van de scooter kan dan ook elektrisch gestart worden. Dus draai de tankdop eraf en kijk naar binnen in je tank. Jouw verhaal is helder. Start hij alsnog niet?

  • Start nu en controleer of de bougie vonkt.
  • De accu wordt dan geladen.
  • Laat je rechterrem pas los als de scooter gestart is.
  • Is dit allemaal in order, maar is er nog steeds geen vonk?

Stel je vraag. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De kickstart laat je zuiger maar een paar keer op en neer gaan. Reacties: 1 Laatste bericht: 16 februariDit duidt op te weinig benzine. Hierin staat uitgelegd wat je moet doen als je scooter niet start maar wel vonkt. Bougiecheck : Wil je weten of de bougie wel een vonk wpa sleutel ziggo dan kun je de bougiekap verwijderen, de bougiekap terugplaatsen en het schroefdraad tegen de cilinder aanhouden.

Brandbaar mengsel

Hallo, Ik kan jullie hulp goed gebruiken heren, ik zit met het volgende. Als de motor op temperatuur verdampt de benzine beter en mengt zich beter met de lucht waardoor het rijkere benzine mengsel niet meer nodig is dan schkelt de choke automatisch uit. Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam. Scooter is netjes opgehaald op locatie en daarna bij weer netjes bij mij thuis gebracht doordezelfde monteur.

Dit voltage is meetbaar met een tajine voor inductie. Edit: Mijn leeftijd staat gewoon onder m'n perso hoor en die van jou. Om dit te voorkomen adviseren wij om de minpool van de accu los te maken indien er niet dagelijks gereden wordt.

Andere: