T mobile klantenservice apeldoorn

/ 17.03.2021 / Delana

Ze hebben mij iets verkocht voor 20 euro per maand en het werkt niet. Alstublieft, en geluk gewenst met uw nieuwe contract staat er dan doodleuk bij. We hebben inmiddels bij het slechte netwerk Vodafone een paar backup kaartjes besteld en die van T-Mobile teruggestuurd.

Facebook technische klantenservice jobs in Arnhem GE posted on Recruit. Jij zorgt ervoor dat vragen rondom de producten, bestellingen Er zijn 29 vacatures gevonden Werken bij T-Mobile betekent:. Inmiddels is het en ik heb niets mogen vernemen. TV airstream hokkerig en soms gewoon pauzes. Uiteindelijk moest ik naar de winkel om het te activeren. Labels Topjob.

Dit was een hele vreemde ervaring. Jezelf verder ontwikkelen als manager n lekkere bonussen binnenslepen, t mobile klantenservice apeldoorn. Dit kwam dusdanig grof over dat ik dacht dat er een hacker bezig was of zo. Je bent alleen maar lastig als je belt. Qua diensten kunnen ze niet tippen aan de KPN. Wat een slechte provider: Ik ga verhuizen en laat glasvezel aanleggen Kost me talloze telefoontjes om uiteindelijk een monteur gepland te krijgen om alles te t mobile klantenservice apeldoorn Duurt alleen wel 2 weken.

Kortafwil zelf klsntenservice niet voor ons bellen.

Heel vervelend voor u dochter meneer was telkens het antwoord, maar wilt u alsublieft wel even alle rekeningen betalen. Sinds een week heb ik steeds elke keer tijdens gesprekken onderbrekingen en dat is niet te doen.
  • Bleek overstap nooit geannuleerd te zijn. Overall, I find their customer service very poorly trained and lack of knowledge.
  • Programmeur C middelbaar.

Geen vacatures gevonden

Heb overigens de incasso geweigerd. Dienstverbanden Parttime overdag. Bij de aanschaf van een nieuwe telefoon hebben ze verzuimd de verzekering van de oude naar de nieuwe telefoon om te zetten en daar omtrent ook geen informatie over gegeven.

I will never come back to your hypocritical company!!! Ik heb een hekel aan t-mobile gekregen ben al half jaar bezig met mijn abo stopzetten en nu heb ik sinds 3 maanden aangegeven niets meer te betalen ben er klaar mee.

Je kan geen enkel programma vooruitspoelen. Toch maar weer terug naar het duurdere Ziggo. Absoluut ongelooflijk wat er allemaal mis is gegaan. Daarom heb ik besloten om over te stappen na 8 jaar klant te zijn geweest. Een vriendelijke en hulpvaardige medewerker aan de lijn krijgen is een zeldzaamheid. Na veel naar klantenservice bellen,krijg ik een medewerker de heer R.

Vervolgens mag je dan nog eens 3 weken wachten voor t mobile klantenservice apeldoorn 2e afspraak.

Don't miss new opportunities

Na twee weken zelf wederom contact opgenomen. Ik kwam binnen, werd vervolgens niet begroet. Ik ben echt heel erg teleurgesteld in tmobile.

Zakelijk abonnement genomen met dual Sim telefoon, t mobile klantenservice apeldoorn. En vandaag was ook echt een rotdag ik had van tot geen service het was blijkbaar een landelijke storing Heb niet kunnen leren voor mijn proefwerkweek waar ik nu middenin zit. En hierbij ook nog eens flinke bonussen verdienen. Ik kwam binnen, werd vervolgens tijdsverschil los angeles amsterdam begroet?

Dat ik hem vroeg of ik een leidinggevende kon spreken want ik wilde probleem opgelost hebben en wilde weten waar ik aan toe was?

Gebruikersbeoordelingen T-Mobile

Abonnement ontbinden werken ze ook niet aan mee. Als wij een film willen kijken op Netflix dank u wel voor het speciale pakket T-mobile moeten wij soms tot 10 min wachten voor het zooitje geladen is. De mensen kunnen vaak niet helpen, omdat het niet in hun bevoegdheid ligt. Vandaag weer contact met ze opgenomen omdat ik nog steeds niets heb gehoord van ze na weken.

Labels Topjob! Ik heb om de dag 14 uur lang geen internet op mijn telefoon? Ook de klantenservice is goed te bereiken. Na veel naar klantenservice bellen,krijg ik een medewerker de heer R, t mobile klantenservice apeldoorn. Enorme slechte service. Met meer dan gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 van uitzendorganisaties. Enige contact is nu onmogelijk en ik zit er mooi mee.

Wie mogen we bedanken?

Enorm veel gedoe mee gehad. Als wij een film willen kijken op Netflix dank u wel voor het speciale pakket T-mobile moeten wij soms tot 10 min wachten voor het zooitje geladen is. Een afkoopsom voor iets wat ik niet heb gebruikt!!!

Hele slechte ervaringen. Arbeidsvoorwaarden Je wordt opgeleid tot een T-Mobile klantenservice medewerker voor zakelijke klanten waarbij je goed voorbereid de lijn in gaat. Niet echt, want ook bij hen had ik een soortgelijke ervaring en opzegproblemen.

Andere: