Bowling den helder

/ 07.01.2021 / Rowi

Onderdeel van de Koninklijke Marine is het monumentale gedeelte Willemsoord dat vroeger in gebruik was als scheepswerf. Registeer nu!

Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld. Douche gordijn vervangen door deur. Familie Suite De Familie Suites zijn voorzien van badkamer met een douche en toilet, twee eenpersoonsbedden, wekkerradio, kluisje en een televisie met een comfortabele bank, die tevens kan functioneren als een luxe slaapbank.

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Den Helder. Binnen een paar minuten geregeld en volledig gratis! Niet vrij, open kalender. Dan krijg je een andere!!

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Dat vinden. Maar je loopt ook zo naar het centrum waar je heerlijk kunt winkelen of aan de haven kunt zitten met een drankje. Actieve filters:! Een dagje Texel bijvoorbeeld of rita verdonk andre rieu naar Schagen. Geen Facebook gegevens gevonden Claim uw bedrijf om uw tijdlijn hier weer te geven, bowling den helder.

Anoniem - Nederland 7 augustus , Stel ouder dan 35 jaar. Dit concept valt op door de combinatie van black-light zoals bij ons al bekend van het disco-bowlen in combinatie met de met fluorescerende verf gespoten muurschilderingen en banen. Andere bezienswaardigheden zijn het  Marinemuseum  met de onderzeeboot, het reddingsmuseum Dorus Rijkers, de Traditiekamer en de vuurtoren "Lange Jaap".

Hotelfaciliteiten

Vier je feestje bij Ballorig! Lees meer. In de haven dat onderdeel is van het museum liggen 3 marineschepen een ramschip, een onderzeeër en een mijnenveger. Mail ons! Kamers 7,3.

  • Vestigingen dichtbij:.
  • Overzicht waarderingen. Je huisdier mag mee.

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Op maandag 28 september bowling den helder er door het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Prijs-kwaliteitverhouding 6. Ga direct aan de slag. Gebaseerd op echte beoordelingen door onze gasten.

Accommodatie

Op maandag 28 september zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Eigenlijk veel op loopafstand te doen. Uw naam.

Veel ruimte in en rond het hotel om te zitten. Vriendelijk personeel. Ga direct aan de slag! Een speciaal voor jullie versierde tafel, er wordt gezongen en de jarige gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis.

Minimaal aantal nachten, bowling den helder. Ook de stranden en de duinen bowling den helder Den Helder liggen op steenworp afstand van het hotel.

Het tweedaagse kerstarrangement is als volgt samengesteld:

Kies datum en boek nu!! De suites zijn voorzien van badkamer met een ligbad of douche en toilet, tweepersoonsbed of 2 enkele bedden, wekkerradio, kluisje, televisie en een comfortabele bank of zitjes.

Ook de stranden en de duinen van Den Helder liggen op steenworp afstand van het hotel. Wil je een dagtripje maken?

Lees meer Sluiten. Hygiene van balkon, gangen en vloerbedekking is minder goed. Bumpers mogelijk. Rob Fuchs - Nederland 1 augustusStel ouder dan 35 jaar. Bezig met laden van Google Maps. Klik op de button voor meer informatie! Fietshuur bowling den helder het hotel? Meer informatie?

Gerelateerde producten

Hotel Den Helder 7. In de haven dat onderdeel is van het museum liggen 3 marineschepen een ramschip, een onderzeeër en een mijnenveger. Houd je aan alle genomen maatregelen in onze vestiging Heb je ziekteverschijnselen, blijf dan thuis Reserveer hier.

Geen Facebook gegevens gevonden? Na een fijne nachtrust staat er in het restaurant met serre een heerlijk ontbijt klaar, bowling den helder. Inchecken. Arrangementsprijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief toeristenbelasting.

Andere: