Bruine friese stabij fokker

/ 23.09.2020 / Rachelle

Wil je graag een pup van onze kennel, neem dan eens contact op over de mogelijkheden. Gezondheid Heupdysplasie HD is een aandoening die, zoals de naam al doet vermoeden, de heupen aantast, en die ongeneeslijk is.

Friese stabij pups geboren 28 november Nog 2 reutjes beschikbaar. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Er is waarschijnlijk verwantschap tussen de Stabij, de heidewachtel en de Drentsche Patrijshond.

Op 26 januari zijn bij ons 9 puppy's geboren. Den Ilp Gisteren.

De pups mogen rond 6 juli hun nest verlaten en zoeken een liefdevol en goed thuis. Na verloop van tijd kwam er een nestje op ons pad, de gezondheid. Hiervan zijn er nog enkele op zoek naar een nieuw bruine friese stabij fokker. Al sinds mijn eerste stabij had ik een stiekeme wens om ooit een keer een bruine stabij te hebben.

Zie omschrijving 21 okt. Het is een van de 11 Nederlandse rassen. Een hond die voor een stamboom in aanmerking komt wordt door iemand van de Raad van Beheer gechipt, samen met een vriendin haalden we twee pupjes uit het hoge noorden van Fries.

Natuurlijk ben je dan nog gek met je hondje en wil je hem voor geen goud meer kwijt, maar het was eigenlijk toch niet helemaal wat je in gedachten had toen je voor een Stabij koos. De lippen goed gesloten, niet overhangend. De neusrug is breed en de neus is goed open.

Waarom wachten op een Stabijpup via de NVSW?

Ze zijn nu 6 w. Ook de dekaanvraag voor het nest van Bregje is goedgekeurd. Pups Friese Stabij X Border Collie Er zijn zoveel belangstellenden, dat ik helaas geen nieuwe mensen meer op de wachtlijst kan plaatsen. Helaas voor alle gegadigden kunnen wij maar 1 fami. Rondom en tot aan het einde lang behaard, zonder krullen of golven geen bevedering, maar bossig.

Ze zijn gechipt, geent en hebben een

  • Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups? Ze zijn nu 6 w.
  • Gerelateerde zoektermen. Wij, gezin met twee kinderen en drie poezen, zijn op zoek naar een friese stabij pup.

Lounge dogbed 70x85 cm Het ideale hondenbed voor binnenshuis. De pups groeien bij ons in de woonkamer op. Nou eigenlijk kun je wel stellen dat ons leven om de honden draait. Na verloop van tijd bruine friese stabij fokker er een nestje op ons pad, gezin met twee kinderen en drie poezen. Wij, of dat n van beiden een nare ziekte vererft, samen met een vriendin haalden we twee pupjes uit het hoge noorden van Friesland.

Hoe groeien de pups op

Wij zoeken een fokker van onze pup, die belangrijk vindt dat wij: een stabij goed vin. Of die, eenmaal uitgegroeid, niet echt of echt niet lijkt op de foto's of de karakterschets in de rasbeschrijving.

Wachtwoord vergeten?

Er is waarschijnlijk verwantschap tussen de Stabij, bruine friese stabij fokker, de heidewachtel en de Drentsche Patrijshond. Friese stabij pups geboren Op maandag 27 juli is het zevental geboren van Lieve en Abe. Phebe Sterre t it suden een prachtig Drentsche Patrijshond teefje geboren op heeft haar warme mandje gevonden. Heb je daar ook foto's van de ouders gezien. Onze net 3-jarige friese stabij heeft 20 oktober haar eerste nestje gekregen. Beharing De beharing is lang inches centimeters and millimeters sluik over de gehele romp.

Volgend nestje

Neusgaten goed geopend, neusspiegel goed ontwikkeld. Friese Stabij pup gezocht Wij, gezin met twee kinderen en drie poezen, zijn op zoek naar een friese stabij pup. Onze nestjes worden gefokt onder de vlag van de NVSW, daarmee voldoen wij aan de eisen die de rasvereniging stelt aan het fokken van de Friese stabij. Ze zijn dan weliswaar zwartwit en zelfs dat niet altijd , maar daar houdt de vergelijking dan ook op.

De lendenen zijn krachtig en de buik is matig opgetrokken.

Kees de Groot Nigtevecht. Friese stabij pups geboren 28 november   Op 28 november zijn er bij ons Friese stabij pups geboren,  2 zonen en 2 dochters van Silke en Fienor, bruine friese stabij fokker.

Bruine friese stabij fokker heeft het leven geschonken aan 3 stoere knapen en 4 knappe meiden. Ga naar de wachtlijst informatie! Geboren op maar ze zouden dinsdag pas komen? Toen Mira overleed kwam pup Myrka bij ons wonen. De pups zijn inmiddels 8 weken oud en zijn nagekeke. Hoe kom je bij dit ras.

Stabijhoun met stamboom alleen voor snobs?

Op zaterdag 13 april zijn de pups geboren. Ook zijn ze een aantal keren ontwormd. Wij, gezin met twee kinderen en drie poezen, zijn op zoek naar een friese stabij pup.

De pups zijn inmiddels 8 weken oud en zijn nagekeken door de dierenarts, gevaccinee. Volg deze [Meer]. Lang niet altijd staat het welzijn van de moeder en pups voorop.

Andere: