Pula kroatie weer augustus

/ 03.12.2020 / Riëlle

De zeetemperatuur ligt rond de 14°C. Pula weer dinsdag 10 november.

Maandelijkse temperatuur van het water in Pula is gebaseerd op de huidige en archiveren van zee temperatuur opmerkingen. Er valt in oktober op 14 Dagen neerslag met een totaal van 90 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Pula. Klimaat Noord Kroatië Noord Kroatië heeft een zeeklimaat. Het is deze maand 16 Dagen droog in Kroatië en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in februari. Ervaringen weer Pula. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid.

Op dat moment van het jaar kun je verwachten van 91 mm van atmosferische neerslag gedurende de hele maand in Pula. Wat is je naam. Weer voor 60 dagen in Pula, op basis van gegevens van het vorige jaar!

Lente klimaat Pula mrt-mei In de lente is het in Pula gemiddeld 20C, pula kroatie weer augustus. Er is tuinbank pallets kopen foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd.

Beste reistijd Kroatië

Er valt in november op 10 Dagen neerslag met een totaal van 40 mm. De coördinaten van Pula zijn: Latitude: Er valt in maart op 13 Dagen neerslag met een totaal van 60 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Pula. Gemiddeld is het maximaal 18°C in oktober in Pula en minimaal rond de 15°C.

De zeetemperatuur ligt rond de 10°C. Veelgestelde vragen Waar ligt Pula?

  • De watertemperatuur ligt rond de 22°C. Er valt in juli op 13 Dagen neerslag met een totaal van 48 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Kroatië.
  • De gemiddelde jaartemperatuur voor Noord Kroatië is 16°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Pula weer donderdag 29 augustuspula kroatie weer augustus. Pula weer dinsdag 10 december Hoelang is het vliegen naar Pula. Ontdek het weer in Pula in andere maanden Er valt in juni op 13 Dagen neerslag met een totaal van 65 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Pula.

Pula Klimatogram

Pula weer maandag 4 november De zeetemperatuur ligt rond de 15°C. Pula weer zaterdag 10 augustus

Pula weer zaterdag 17 augustus Pula weer zaterdag 16 november Temperaturen in Pula in Augustus weergrafiek, pula kroatie weer augustus. Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update.

Gemiddeld is het maximaal 16C in april in Dalmati en minimaal rond de 11C?

Klimaat Noord Kroatië per maand. Weer in juli in Pula. Gemiddelde jaarlijkse neerslag regen en sneeuw en dagen van nat weer per maand in Pula.

De zeetemperatuur ligt rond de 17C. Nota pula kroatie weer augustus hittegolven. De zeetemperatuur ligt rond de 10C!

Pula in augustus: gemiddeld weer en klimaat Je bent van plan omte gaan naar Pula in Kroati in augustus : bekijk de weers- en seizoensnormen op deze pagina. Plitvice Meren. Kies een maand klimaat p. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee, pula kroatie weer augustus. Gemiddeld is het maximaal 11C in december in Pula en minimaal rond de 8C. Winter klimaat Dalmati dec-feb In de winter is het in Dalmati gemiddeld 11C.

Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Pula

De watertemperatuur ligt rond de 22°C. Pula weer maandag 12 augustus Pasko properties apartments 71 - 97 EUR.

Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank. Onze mening over het weer in augustus. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

Andere: