Droger wordt niet warm

/ 18.03.2021 / Bieke

Deze waaier wil nog wel eens loskomen van de as waardoor er geen lucht door het verwarmingselement naar de trommel wordt aangevoerd. Uw wasdroger verwarmt niet. Mijn vraag is ligt dit aan het verwarmingselement of aan de aansturining van het verwarmingselement.

Geeft deze geen waarde aan dan is het verwarmingselement defect. Maar bedoelen jullie met de condensor dan die grote cassettefilter? Deze is makkelijk te vervangen en bevindt zich aan de achterkant van de wasdroger.

Het zou heel goed kunnen dat het de ventilator is die niet draait maar zo te zien zal het niet mee vallen om daar bij te komen aangezien hij helemaal onderaan zit aan de voorkant volgens mij heb je daar speciaal gereedschap voor nodig om bij de schroeven te komen aangezien je daar niet veel ruimte hebt.

Het is een vaag verhaal verder, als je ventilator het doet, dan blaast deze lucht langs je verwarming die het ook doet , dus moet het in de trommel warm worden. Waarschijnlijk schakelt het systeem de verwarmingselement door oververwarming automatsch uit.

Droger wordt niet warm Waarborg gecertificeerd. Het is denk ik al wel 5 6 jaar geleden dat mijn droger ook niet meer droogde heb toen het verwarmings element vervevangen en hij doet nu nog steeds zijn werk goed Rapporteer. Gepost woensdag 11 januari Gelukkig weten wij een aantal zaken oorzaken van dit probleem die je kunt controleren. Komt Kassa op korte termijn nog terug op de ellende van de spoofing- gedupeerden.

Berny
  • Deli-lifestyle Hallo   Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol.
  • Om er zeker van te zijn of het element kapot is, kun je deze doormeten.

Koken & Bakken

Daarna werkt hij weer, tenzij er echt iets stuk, een monteur zal hetzelfde doen. Als dit allemaal goed is zou de binnentrommel echt warm moeten worden. Wat kan ik het beste doen? Daar had ik nog niet aan gedacht. Dus mogelijk heb je helemaal geen monteur nodig!!!! Deze waaier wil nog wel eens loskomen van de as waardoor er geen lucht door het verwarmingselement naar de trommel wordt aangevoerd. Meet je de opgenomen stroom of voel je aan de achterzijde dat de behuizing warm wordt.

Er staan soortgelijke auto's voor op autosites! Het juiste nummer is het type- of modelnummer en NIET het serienummer. Droger wordt niet warm voor Scheerapparaten Typenummer van uw scheerapparaat. Condensor reinigen. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen; op werkdagen kun je al binnen enkele uren antwoord van ons verwachten. Komt Kassa op korte termijn nog terug op de ellende van de spoofing- gedupeerden.

Navigation

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd. Hoe constateer je dat de verwarming het wel doet? Gesloten topics hebben een archieffunctie.

Zanussi wasdroger. Ik wil dus weten of het zin heeft om dit element te vervangendan droger wordt niet warm het waarschijnlijk dat de motor vervangen dient te worden. Waarschijnlijk ligt het aan een blokkade van de luchtdoorvoer. Het verwarmingsblok aan de achterkant wordt wel goed warm maar het wordt binnen in de trommel dus niet warm. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen; op werkdagen kun je al binnen enkele uren antwoord van ons verwachten.

Bosch Siemens droger wordt niet warm

Gebeurt dat niet dan moet er iets zijn dat de luchtstroom blokkeert, dus ik ga helemaal met Robert mee. Als de motor moeilijk of niet rond te draaien is en het ventilatorhuis is vrij, dan is het waarschijnlijk dat de motor vervangen dient te worden. Responsive Theme ondersteund door WordPress. Kies de productcategorie van het onderdeel of accessoire waar je naar op zoek bent.

Gepost dinsdag 27 december

Dat de droger wordt niet warm uitgaan komt omdat deze te warm worden? Gepost dinsdag 20 december. Als de deurschakelaar kapot is zal de machine uit veiligheidsoverwegingen niet functioneren. De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week. Snel reactie met prijs, en bestellink.

Gepost maandag 9 januari Dat was mijn niet TS z'n voorbeeldplaatje.

Topantwoord

Heb je een vraag? De thermostaten moeten indien ze goed zijn bij kamer temperatuur vrijwel 0 Ohm doorgeven. Kies je merk.

Die zorgt er voor dat de warme lucht de droger in kan komen. Dit is het forum. Deurschakelaar Als de deurschakelaar kapot is zal de machine uit veiligheidsoverwegingen niet functioneren.

Andere: