Episodes pretty little liars season 3

/ 14.11.2020 / Hamit

Overal in Rosewood worden kampeerspullen gestolen. Op school wordt een dansmarathon gehouden.

Mona stalkte Alison al voor haar verdwijning en begint de Liars te stalken, deels omdat zij Hanna van haar afpakten, maar voornamelijk omdat zij ziek was. Spencer ontdekt een oud jaarboek van Ian bij het opruimen van zijn spullen, waaruit blijkt dat Ian, Jason en Garrett een "N. Hanna besluit Caleb zelf over het geld te vertellen in de hoop dat hij ophoudt. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontrafelen ze steeds meer over Alisons mysterieuze verdwijning en zetten ze alles op alles om A te ontmaskeren.

Categorie├źn : Amerikaanse dramaserie Programma van Freeform.

Paige en Emily helpen samen een nieuw meisje, met trainen voor het zwemteam en sluiten weer vriendschap, episodes pretty little liars season 3, en beseffen dat ook Alison door "A" werd geteisterd. De meiden vinden dreigbriefjes in Alisons poppen? Ze zegt dat ze Ali niet kan helpen en gaat ervandoor! Ze geeft ook toe dat ze de tweede Hartenkoningin was op de Halloweentrein maar niets wist van Wildens plannen om Aria en Spencer te vermoorden.

Sullivan.

De relatie tussen Spencer en Toby wordt er niet beter op als Toby politieagent wordt.
  • Jason kust Aria, die zegt dat ze al een relatie heeft.
  • Caleb blijft op aanraden van Hanna in Ravenswood om haar te helpen het uit te zoeken. Ook Hanna probeert meer te weten te komen, en wel door Mona op te zoeken in Radley.

Ze wordt opgenomen in Radley. Caleb is er toch voor Hanna in de plaats van naar zijn moeder te gaan. Spencer wordt tijdens de zoektocht naar Aria aangevallen door een gemaskerd figuur, maar Paige redt haar. Juist als ze het verhaal van "A" willen vertellen zien ze dat "A" daar het missende item van Ezra heeft gelegd en durven ze niet meer. Het blijkt de telefoon te zijn waarmee Ali belde in de zomer dat ze verdween. Hanna weet inmiddels via Malcolm dat Spencer degene was die hem ontvoerde en denkt samen met Aria en Emily een plan uit om Spencer te ontmaskeren en achter haar bedoelingen te komen.

Pretty Little Liars - Seizoen 2

  • Twee afleveringen eerder gestolen door "A".
  • Mona is terug uit Radley en gaat weer naar Rosewood High. Serie: Pretty Little Liars.

Daar ontdekt Spencer dat Mona Vanderwaal zelf "A" is. Ze denken nu dat Paige "A" is en dat zij Ali's lichaam heeft opgegraven. Na een voorval waarin "Charlie" baby Alison probeerde te verdrinken, werd ze naar Radley gestuurd later blijkt dat Charles baby Ali enkel wilde troosten en dat Ali in het bad was gevallen.

Sullivan, maar "A" steekt daar een stokje episodes pretty little liars season 3. Spoilers  The trivia items below may give away important plot points. Wanneer Hanna alleen een boekje over doet over Ikea pax kast scharnierdeuren handleiding bij Dr.

Productspecificaties

Caleb maakt het uit met Hanna omdat ze geheimen voor hem blijft houden. Hij neemt haar mee naar buiten, waar ze opsplitsen om Red Coat te zoeken en erachter te komen wie ze is.

Hanna bezoekt in het geheim Mona en de dokters zeggen dat haar bezoekjes Mona's toestand verbeteren. Aria probeert informatie te vinden in Radley over Bethany Young en komt via een gevonden tekening in contact met Rhonda, de voormalige kamergenote van Bethany.

Once Upon a Time. Iemand, Paige in season three and Episodes pretty little liars season 3 in season four, begraaft haar. Caleb leeft voorlopig in de kelder van Hanna's huis. Both Toby and Caleb in season one. A was not actually revealed. Ze gaan terug naar Spencers auto maar de banden blijken doorgesneden te zijn.

Spencer komt erachter dat Ali onder die naam een opslagruimte had.

Productbeschrijving

Alison krijgt een sms van "A": "Ik heb je moeder begraven zoals ik ook jou heb begraven". Emily, Aria, Spencer en Hanna zijn herenigd met Alison, die al die tijd nog bleek te leven.

Meer reacties. Hanna's moeder gooit Caleb eruit maar vraagt hem even later zelf om terug te komen en in de logeerkamer te slapen. Ze belt de Liars en zegt dat ze langs moeten komen, maar tegen de tijd dat ze er zijn is zij zelf spoorloos verdwenen en is er alleen een bericht van "A": "De dokter is er niet.

Grunwald ingeroepen omdat er iemand achter haar aan zat. Eindelijk is het mysterie rondom Alisons verdwijning opgelost, in een compleet catatonische staat, Op het einde van de aflevering wil Lucas iets vertellen aan Hanna. Ella wil van Aria weten wie "A" is, episodes pretty little liars season 3, tenminste!

Was the most tweeted about show for two years until The Walking Dead surpassed it. De volgende morgen wordt Spencer in het bos geworden, Aria. Pretty Little Liars - Seizoen episodes pretty little liars season 3 19. De mysterieuze A is na seizoen 1 nog steeds niet verdwenen uit het leven van Emi. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Intussen ligt Ezra met een schotwond leeg te bloeden op het dak en Aria is in alle staten.

Navigatiemenu

De meiden besluiten toch naar het feest te gaan. Midden in de nacht verlaat Ali de schuur en ze keert niet meer terug. Spencer komt erachter dat Melissa zwanger probeert te worden. Ze worstelen op de trappen in de kerktoren, totdat een in zwart gehuld persoon Spencer helpt en Ian over de balustrade valt.

Ze vraagt haar wie "A" is, maar Alison zegt: "Twee kunnen pas een geheim bewaren wanneer een van hen dood is. Intussen gaat Aria akkoord om Jenna's begeleider te zijn zodat ze haar in de gaten kan houden.

Een erfgenaam van Mevr.

Andere: