Maxi cosi air protect black

/ 16.03.2021 / Berend-Jan

Wat betreft refurbished producten geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant. Powerbanks Powerbanks

Eenvoudige autostoel. Babyfoons Op al onze babyfoons is de garantietermijn van de fabrikant van toepassing. Neemt weinig plaats in beslag. Reviews Schrijf een review. Scribble black uitverkocht. Bekijk alle accessoires. Meer uit de serie Maxi-Cosi Rodi.

Nog meer keuze. De bekleding van de autostoel is afneembaar en daardoor gemakkelijk schoon te lidl vreden duitsland. De stoel is hierdoor makkelijk in en uit de auto te halen.

Authentic Grey uitverkocht. Gebleken is dat  het Isofix-systeem steeds als het veiligst uit de tests komt. Scribble black uitverkocht.

Product informatie

Autostoeltjes zijn ingedeeld in groepen op basis van gewicht. Bij On-site komt de reparatiedienst bij jou. Het autostoeltje wordt met behulp van de driepuntsgordels van het voertuig aan de auto bevestigd. De RodiFix AirProtect kinderautostoel installeer je eenvoudig met de 3-puntsautogordel en is in de lengte en breedte te verstellen op de groei van je kind.

Rood uitverkocht. Heb je een fout gevonden?

Standaard meegeleverd Gebruiksaanwijzing. Deel dit product? Nooit meer leverbaar Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven. Authentic Red, Rood. Bevalt vanwege eenvoud en instellingen.

Alternatieven

Super licht en makkelijk te bevestigen C. Bekijk volledige vergelijking. Makkelijk in elkaar te zetten.

E-mail adres Wachtwoord Wachtwoord vergeten. We delen deze gegevens met adverteerders of gebruiken deze om je interesses beter te leren kennen. VeiligheidDe AirProtect-gepatenteerde zijdelingse impactbescherming in de hoofdsteun verkleint het risico van hoofdletsel met tot wel 20 procent.

Autostoelen zonder isofix. River Blue uitverkocht.

Productspecificaties

Snel en licht dus makkelijk van de ene auto de andere in. Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Gebaseerd op 24 reviews.

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Ben je op zoek naar goedkope outlets, 14 winkels in Nederland. Telefoonhouders Telefoonhouders Zijwaartse bescherming voor extra veiligheid en een goede houding. Altijd in de buurt, dan zit die niet goed vast.

Kanttekening is: We hebben hem nu nog in de auto zonder de isofix, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist. Dit heb ik wel maxi cosi air protect black anders gezien! Bekijk de instructies voor een correcte installatie, maxi cosi air protect black.

Alle producten

Wijzigingsvoorstel voor artikel A De juistheid van onze productomschrijvingen is voor ons erg belangrijk. Ook erg prettig dat hij nog een slaapstand heeft en het kind lekker naar buiten kan kijken. Breng mij op de hoogte. Met de unieke ruststand is het heerlijk ontspannen reizen in de Rodi kinderstoel.

Bekijk volledige omschrijving. Serie: Maxi-Cosi Rodi. Kussens met lucht in de hoofdsteun voor extra bescherming van het hoofd? Zijwaartse bescherming voor extra veiligheid en een goede houding.

Andere: