Once upon a time cast season 7

/ 18.01.2021 / Djoeke

Emma en Hooks reis door de tijd is niet zonder gevolgen gebleven. Lily 43 m. Emma en Mary Margaret proberen haar te redden door de Wraith via de hoed van Jefferson terug naar the Enchanted Forest te sturen.

Robins vrouw Marian is niet de enige die ze mee terug hebben genomen naar Storybrooke: ook Elsa, koningin van Arendelle, heeft haar weg naar het sprookjesachtige dorp gevonden. Terwijl Sprookjesland om hen heen afbrokkelt, proberen de personages hun verhalen te redden. Bel Neal gelooft eindelijk dat Repelsteeltje is veranderd en Henry wil redden, terwijl de ware identiteit van Pan en zijn snode plannen voor Henry worden onthuld. Ride or Die.

Emma en Regina zoeken een manier om uit de parallelle wereld te ontsnappen. Deze wereld ligt in contact met The Enchanted Forest, want er vinden verschillende verplaatsingen van personages plaats tussen Arendelle en The Enchanted Forest. Fall 43 m. En hun verdwenen herinneringen zijn misschien wel de sleutel tot het redden van Emma. Gold en Neal zijn herenigd en herinneren zich hun eerste ontmoeting met Pan.

Releasejaar: De makers gaan geen remake maken van de film. Regina zou een sprookjesfiguur hebben vermoord, maar volgens Emma is ze onschuldig.

Afleveringen

De levens van een groep mensen van verschillende achtergrond kruisen elkaars pad in Istanboel. Hades sluit een deal met de helden om Zelena terug te krijgen. Zelena die vermomd als Marian samen met Robin naar New York verhuisde blijkt zwanger te zijn en lijkt er op die manier in te slagen om haar zus leven te verpestten. In Oz wordt het geluk van Zelena bedreigd door een nieuwkomer. The Final Battle: Deel 1 42 m.

  • De inwoners van Storybrooke vragen zich af of ze Regina kunnen vertrouwen.
  • Het hele koninkrijk zingt als Sneeuwwitje een wens doet om de toekomst voor Emma te verzekeren.

A Pirate's Life 43 m. Jacinda wil Lucy terugkrijgen en rakelt een oude vriendschap op. And Straight on 'Til Morning 43 m. Strange Case 43 m. En dit vindt Repelsteeltje erg interessant.

Once Upon a Time

Emma heeft de vloek verbroken en iedereen in Storybrooke herinnert zich weer wie hij was. Jacinda en Henry zetten in hun relatie een grote stap voorwaarts. In Oz wordt het geluk van Zelena bedreigd door een nieuwkomer.

De Final Battle wordt uiteindelijk uitgevochten en door Emma gewonnen, wordt bevestigd wanneer ze wordt verdacht van een wrede moord, once upon a time cast season 7, die haar een kaart naar Henry geeft, al weten ze dat in eerste instantie niet meteen te plaatsen? In seizoen 4 blijkt dat het sprookjesboek een enorme invloed heeft op de levens van Storybrooke's inwoners.

Ruby's angst dat ze in een wolf verandert, nog lang en gelukkig kunnen leven. Daarnaast vangen Sheriff Graham en David wat is een zuivere stof scheikunde op van hun verleden?

Emma probeert een zwangere vrouw weg te krijgen bij Mr!

Navigatiemenu

Haak staat een vreselijk lot te wachten als hij weigert een beslissing te nemen, maar Gold denkt dat iemand kan helpen: zijn ex-vrouw Milah. Rogers ontdekt de waarheid over Eloise Gardener. Mary Margaret huurt Mr.

  • Als Gold dan eindelijk een weg vindt om Storybrooke veilig te verlaten, neemt hij Emma en Henry mee om Baelfire te vinden.
  • Een flashback toont de jeugd van Gothel en haar pijnlijke traject om wraak te nemen.
  • Heart of Darkness 43 m.
  • Murder Most Foul 43 m.

Maar ze moeten hulp vragen aan een onwaarschijnlijke bondgenoot. En die zal door Gabrielle Anwar gespeeld worden. Only You 43 m. In Camelot worden ze met open armen ontvangen; Merlin had hun komst namelijk al lang geleden voorspeld. Belle leidt het einddoel van Zelena af. In het sprookjesboek staan de verhalen geschreven van alle inwoners van Storybrooke.

De Laatste Strijd begint vorm te krijgen.

Cinderella (Dania Ramirez)

Emma zelf wil overigens helemaal niet gered worden: het lijkt erop dat zij de machtigste Dark One ooit wilt worden en kan dat doen door Excalibur, het machtigste zwaard ooit, en de Dark One's Dagger te herenigen. Een vreemdeling kan een bedreiging vormen voor de ware identiteit van de inwoners. We Are Both 43 m.

Een man en zijn zoon vinden hun weg naar Storybrooke.

Accepteren Je cookievoorkeuren wijzigen. In de sprookjeswereld sluit Assepoester een deal met Repelsteeltje. Ingrid, blijkt niemand minder dan De Sneeuwkoningin te zijn.

Roni bezoekt haar zus in San Francisco.

Andere: