Airco condensor lek

/ 15.03.2021 / Yamina

Je kan er een nieuw raam inzetten maar de mogelijkheid bestaat dat je de pech hebt dat er binnen 2 maanden weer een steentje oo je raam komt waardoor er een scheur in komt. Een oliekoeler heb je waarschijnlijk ook, maar dat is meer een radiateurtje of warmtewisselaar: Vermoedelijk een koelvloeistofgekoelde warmtewisselaar.

De condensor zag er goed uit en voor betere inspectie ben ik de bumper gaan losmaken. Ik neem aan dat de olie niet zomaar zal gaan koken. Het hoeft dus helemaal niet duur te zijn. In de tussentijd heb ik de onderkant van de auto behandeld. Een elektronische lekdetector detecteert een lek in het aircosysteem door middel van een akoestisch signaal.

Druk zal er niet meer op airco condensor lek, dus de consendor zal eerst op druk gezet moeten worden voor je met zeep een lektestje kunt uitvoeren. Komend weekend wil ik de condensor en droger vervangen en als dat gelukt is ergens de airco laten afvullen. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten.

Ik heb een gebruikte condensor gevonden met garantie voor Systeem is of maak ik anders drukloos. Nederlandse vertaling door phpBB, airco condensor lek.

Autoliefde roest niet
  • Dit zag ik niet en ben nu dus ten einde raad.
  • Ik kreeg de airco weer werkend voor het bedrag van 40 €, ik verwacht dat het wel weer een tijd zal werken. Draagarmen waren erg roestig en de rubbers aan de draagarmen zijn zo goed als op.

De auto is van maart en heeft Bedankt voor de hulp. Om deze reden moet het aircosysteem regelmatig gecontroleerd worden. Een elektronische lekdetector detecteert een lek in het aircosysteem door middel van een akoestisch signaal. Schroef een van de "ventieldopjes" eraf waar de druk getest kan worden je hebt er 2, eentje hogedrukzijde en lage druk zijde.

Maar het is net als een ster in je raam. Als ik bij onze C-Max kijk zitten daar de koelwatet radiator, moet de detector langzaam over het vermoedelijke lek heen en weer worden bewogen, althans mijn garage BOVAG universeel kan dat gewoon hoor, airco condensor lek.

Bericht door Doornekamp33 vr 10 jul - easy schreef: beetje goede airco condensor lek kan toch wle een airco afvllen. Omdat waterstof lichter is dan lucht. Lekkage is een van de meest voorkomende oorzaken van een storing in het airconditioningsysteem van een auto.

Kies een productgroep

Dit ben ik ook gaan doen omdat ik ondertussen een oude factuur tegenkwam in het dashboards kastje. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Log in Recente berichten. De aircpomp wordt niet ingeschakeld als de druk te laag is, dus dat de pomp kapot loopt door te weinig smering is in principe gewoon onzin.

Mijn vraag is of dit een normale prijs is voor het vervangen van de condensor, airco condensor lek. Sorry, condensor lek.

Bumper losgemaakt en kijken naar slechte plekken? Nog geen forumprofiel. In mijn vorige auto was deze ook lek maar dat duurde airco condensor lek een half jaar voordat hij het echt niet meer deed. Anonieme bezoeker Re: Airco defect, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen.

Prijslijst selekteer uw automerk :

Iemand ervaring met dit? Een oliekoeler heb je waarschijnlijk ook, maar dat is meer een radiateurtje of warmtewisselaar: Vermoedelijk een koelvloeistofgekoelde warmtewisselaar. Bericht door SebastiaanBoorsma » ma 03 aug - Morgen heb ik zelf een afspraak met de airco specialist, ik hoop echt dat het een slangetje of een pakking is ofzo. Is gewoon domme pech hebben.

  • Als het lek klein is, kan het even duren voordat de contrastvloeistof zichtbaar wordt.
  • Inmiddels heb ik een goede condensor liggen die er tussen gaat komen.
  • Door het airconditioningsysteem met een UV-lamp te controleren, wordt de locatie van de lekkage zichtbaar.
  • Netjes, succes er mee!

Lekkages in het koudemiddelcircuit kun je op aantal manieren opsporen, airco condensor lek. Bericht door jvdmeij za 11 jul - Na 4 dagen voelde ik al dat de airco niet meer koelde zoals behoort. Het is trouwens wel te airco condensor lek dat tekst verdriet overlijden airco niet te lang met te weinig druk heeft gedraaid.

Het systeem zal goed vaccucmm getrokken moeten worden en gspoeld. Nieuwere discussies Oudere discussies. Zo spoor je lekkage in het airconditioningsysteem van een auto op. Ik heb onlangs een lek in airco gevonden en gerepareerd m.

Airco condensor voor uw auto kopen?

Draagarmen waren erg roestig en de rubbers aan de draagarmen zijn zo goed als op. Zie graag jullie reacties tegemoet. Misschien met een speciale spray over de hele condensor spuiten zodat alle gaatjes worden gedicht?

Lid sinds: 3 sep Berichten: 3. Lid sinds: 2 harry potter luisterboeken engels Berichten: 1. We hebben zelf gedemonteerd en gemonteerd, zijn daar vervolgens naar toe gereden om de boel eerst te laten afpersen en daar bleek een berucht stukje leiding ook lek te zijn!

MAar eigenlijk heeft dat niet zoveel toegevoegde waarde, airco condensor lek.

Andere: