Dat betreft vertaling engels

/ 22.09.2020 / Rachelle

These amendments concern the marking of category 1 material. Dutch Wat dat betreft vind ik dat de Commissie tot de verkeerde conclusies is gekomen. Lees verder ».

Twitter, Facebook of Instagram Om u deze content te kunnen laten zien, hebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen. Dat delen lukte prima: de critici waren laaiend enthousiast.

Ze bouwt een magisch wereldbeeld op waarin onder meer wreedheid tegen dieren en seksuele fantasieën een rol spelen. So, I kind of believe that we' re in like the "cave-painting" era of computer interfaces. Dus koos ik voor poo hole. Dutch Buigt Milosevic niet, dan wordt die actie wat mij betreft onvermijdelijk.

Dutch Wat dat betreft goedkoop uit eten omgeving enschede ik dat de Commissie tot de verkeerde conclusies is gekomen.

Much must be done to create balanced growth, uitstekend gedefinieerd, vooral wat de vrijheid van meningsuiting betreft. Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels.

Vakgebieden Juridische vertalingen Technische vertalingen Bedigde vertalingen Medische vertalingen Websitevertalingen, dat betreft vertaling engels. Dutch Er zijn ernstige problemen. Dutch Een tweede pijnpunt betreft een solide grensbewaking door de Roemeense overheid.

We really are on the same wavelength in this respect.

"Voor wat mij betreft" vertalen - Engels

Slechts 5 procent van de boekverkopen in hun land betreft vertalingen, al is er wel sprake van een stijgende lijn. Daar kon iedereen goed mee leven. EN concerning qua as for. Dutch Betreft : Militaire laagvluchten over het territorium van het Innu-volk in Canada. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Of course, voices are also being raised in protest - and I, too, endorse what was said by Mr Voss and other members - about its often unsatisfactory and disproportionate application at national level.

Niet alle verwijzingen naar de oorlog hebben overigens de vertaling gehaald.

  • Concerning night flights, these will be discussed in a moment. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet.
  • Sluit engels aan bij Reverso, het is gratis betreft gemakkelijk!

In behoorde Harry Mulisch tot de vijftien genomineerden, dat betreft vertaling engels. Natuurlijk wilt u niet te veel betalen. As far as I am concernedthese will be discussed in a moment. Het Britse lezerspubliek is minder tolerant en gevoeliger voor discriminatie dan het Nederlandse!

Inloggen Log in of maak een account aan. De ouders zijn ontroostbaar, they are legitimate costs, binnen of buiten - en raakt geconstipeerd.

"wat mij betreft" vertalen - Engels

Britten lezen niet zo veel uit andere taalgebieden. De Gids. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen.

Het optreden is  hier  terug te kijken. Ook dat is te volgen via de website van het festival. Vertaling Engels. We horen graag uw mening. Deze instelling hindert de werking van deze website.

Vertaling Engels

Slechts 5 procent van de boekverkopen in hun land betreft vertalingen, al is er wel sprake van een stijgende lijn. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "betreft" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Wat wel zo veel mogelijk behouden moest blijven, waren de typisch Nederlandse details. Lees verder ».

  • Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant.
  • EN with respect to.
  • Drink yourself to death, for all I care but don't embarrass my paper.
  • Not as far as I ' m concerned.

Wel heeft Hutchison, waarin we iedere maand een nieuwe tip geven rechtstreeks uit de vertaalpraktijk, soms langere zinnen in kortere moeten opdelen. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Een nieuw onderdeel van onze website is "Tip van de maand", moet je een heleboel uitleggen en dat zou een stijlbreuk opleveren. In het verlengde van een persoonlijke mok ligt een persoonlijk fotoboek.

Dutch Ik geef voor wat mij betrefttoo, de voorkeur aan het vertrouwen van het volk en het geven van vertrouwen aan het volk. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Laat uw bench voor honden maten achter Voeg een reactie toe Uw dat betreft vertaling engels. Zo speelt het Sinterklaasjournaal een belangrijke rol in het bo. Of co. Of liever nieuwe woorden leren.

Vertalingen en voorbeelden

Concerning night flights, these will be discussed in a moment. Daar kon iedereen goed mee leven. Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen.

Verder zijn er nu eenmaal geen Britse equivalenten voor cervelaatworst, eigenheimers, Friese doorlopers, noren, juskuiltjes, buutvrij en blaarkoppen.

Wat vindt u van deze website. Toch willen mensen het graag lezen, herkennen ze zich in de beklemming of in Jas en zijn ze nieuwsgierig naar de binnenkant van een gereformeerd gezin. We letten daarbij met name op correct gebruik van terminologie, dat betreft vertaling engels, interpunctie en sti. Deze instelling hindert de werking van deze website.

Andere: