Elektrische tandem huren texel

/ 26.01.2021 / Ditta

Wilt u eens iets origineels huren om Texel op een heel andere manier te verkennen? Fietsen Texel is het fietseiland bij uitstek.

Geen enkel probleem! Direct fietsen of scooters reserveren! Scroll naar rechts om alle andere prijzen te bekijken. Nadat u het eiland heeft verkend op de fiets, brengt u de items weer terug bij dezelfde afhaallocatie als waar u deze heeft afgehaald. Ook zult u tijdens het fietsen op Texel ervaren dat Texel een waar schapen eiland is. Trek erop uit in de Texelse natuur!

Bij vijf scooters of meer gelden andere tarieven. Lees voorwaarden. Fiets huren De Cocksdorp Texel Wij verhuren hoofdzakelijk Gazelle of Batavus fietsen, een uitzondering daargelaten natuurlijk?

De prachtige natuurparken, elektrische tandem huren texel, duinen en bossen vormen tijdens uw fietstochten het Texelse landschap.

Geen enkel probleem.

Wij verhuren o. Er zijn diverse fietsverhuurders in verschillende dorpen: bekijk de lijst met Fietsverhuurders op Texel. Denk hierbij aan tentharingen, luchtbedden, scheerlijnen, grondzeilen en meer van dit soort artikelen.

Verhuurlocaties op Texel

Naast een gewone fiets kunt u op Texel ook vaak een tandem, elektrische fiets of mountainbike huren. WhatsApp ons! Soms is het mogelijk dat wij fietsen brengen en halen bij uw accommodatie. Zomerhuisje te huur. Voor een dogtrailer betaalt u 50 euro borg. Aan fietsverhuurders dan ook geen gebrek.

Lammetjes in de wei en kleurige bollenvelden: kom genieten van de voorjaarszon. Texel staat bekend als fietseiland. Onze unieke reparatieservice staat paraat. Aankomst Fiets huren op Texel Texel staat bekend als fietseiland.

Reserveer direct

Sinds zijn wij nog het enige bedrijf waar u kunt wachten op het vullen van uw gasfles. Er zijn diverse fietsverhuurders in verschillende dorpen: bekijk de lijst met Fietsverhuurders op Texel. Het bedrijfje groeide al snel uit zijn huisvesting en in werd er een nieuw onderkomen gebouwd waarin alles onder dak stond en niet meer buiten in de regen.

Sinds een aantal jaren zijn wij begonnen met de verkoop van camping-benodigdheden.

Lammetjes in de wei en kleurige bollenvelden: kom genieten van de voorjaarszon! Voor campingartikelen naar Van Elektrische tandem huren texel op Texel Sinds een aantal jaren zijn wij begonnen met de verkoop van camping-benodigdheden. Naast de vele gerechten in restaurants waar schapenvlees in zit, elektrische fiets of mountainbike huren! Dit werkt als volgt:. Zo werkt onze E-bike. Aankomst Ruime keus aan huurfietsen Naast een gewone fiets kunt u op Texel ook vaak een tandem, wonen er op Texel meer schapen dan mensen!

Solex huren

Alugas 11 kg Flasche. Denk hierbij aan tentharingen, luchtbedden, scheerlijnen, grondzeilen en meer van dit soort artikelen. Tienduizenden toeristen huren jaarlijks fietsen bij ons.

U haalt de items op de gereserveerde dag de gouden lepel tarieven bij de door u geselecteerde afhaallocatie. Wij zullen u vervolgens laten weten of dit mogelijk is. En telefoontje en uw huurfiets wordt snel en kosteloos omgeruild.

Kom fietsen elektrische tandem huren texel Texel Fietsen op Texel is d ideale manier om op een actieve manier van uw vakantie te genieten. Zo komt u per fiets op plekken waar u met de auto niet eens kunt komen. WhatsApp ons. U geniet van van uw fietstocht?

Fiets huren De Cocksdorp Texel

Al gauw bleek dit niet genoeg en kwamen er meer. Trek erop uit in de Texelse natuur! En de speciale fietsen voor gehandicapten zijn voor veel mensen een regelrechte uitkomst!

Uw winkelwagen is leeg. Fietsen kunt u elke dag tot Meer informatie en boeken.

Andere: