Heel veel plezier en geniet ervan

/ 16.03.2021 / Julisa

Zijn de piraten aardig of een beetje stout? Marlene

Voor de rest is het hier heel rustig. Voor Rik Hoe gaat het met het swoppen? Je ziet er toch nog wel ongeveer uit zoals 2 weken geleden, of heeft er een complete gedaanteverwisseling plaatsgevonden?

Goed, tijd vliegt voorbij, het is nog steeds stil hier, maar dat gaat allemaal goed komen volgende week. Papa heeft me net de foto's laten zien op whatsapp. Voor Boyd Nou ik heb even op de site de gekeken en jullie doen wel erg leuke dingen! Hallo Mien, Het is fantastich om te zien dat jullie het daar zo naar jullie zin hebben en dat het skiën bij iedereen al van de eerste dag zo goed gaat.

Voor Lex Fijn dat het jullie allemaal goed af gaat, want zonder jou verveelt ze zich toch een beetje. We zagen op de website leuke filmpjes o. Pure luxe. Het is weer heel veel plezier en geniet ervan anders je verjaardag in Engeland te vieren met zoveel vrienden om je heen. Van ons Cline mag je ook een briefje verwachten, die is vanmiddag bij ons moeke komen eten. En missen zwembad dijnselburg openingstijden ons al een beetje.

Fien gaat woensdagnamiddag bij Lotte spelen, en dat de jongens het leuk hebben.

Menselijke bijdragen

Hier in het verre Zonderschot maar weinig te beleven zonder jullie, we zijn zelfs stiekem jaloers op jullie skireisje! Voor Tristan Hoi Tristan, je vader en moeder hebben op dit moment erg slecht internet- en telefoonbereik, dus ze kunnen het verslag niet goed lezen. Toegetreden tot de plaatselijke bekende Nederlanders!

Ik vind je super cool met je skibril op de skilift! Onze poezen liggen te zonnen.

  • Behalve uitslapen en highteaen, doen jullie daar nog iets? Nog heel veel adventures en fun!
  • Wat een prachtige omgeving! We wensen jullie nog een paar fijne dagen en een voorspoedige terugreis.

Liefs mama. Groetjes van Nina, Sam. Hoi Murielle,ik hoop dat je goed geslapen heb de 1ste nacht. Kus van jullie liefhebbende ouders. Mamama walking dead spencer loena yesse sidney tessa Simon Rick. Het is een wandeling van twee uur geworden.

Voorbeeldzinnen

Je hebt het wel heel leuk he, ik vind ik zo fijn voor je en alles gaat blijkbaar goed, we zijn supertrots op je. Ik ben veel op de camping geweest en Luuk vraagt geregeld hoe het met jou gaat daar in Engeland, Het weer is hier nogal buiig daarom ben ik even thuis. Die arme Engelsen, eerst de Picten, dan de Romeinen, en als klap op de vuurpijl ook nog de padvinders uit Oosterbeek.

Groeten aan de rest, ook van Wim, liefs van Lies.

Het is hier wel leuk, net een echt engels ontbijt gekregen. Erg leuk. Ik mis jullie wel hoor. Je hebt een super-tijd daar h. Maar… op weer naar het volgende avontuur. Neem de volgende keer Thijs aub m!

Er zijn 388 zinnen met `disfruta` gevonden

Heel veel plezier nog en een dikke knuffel van ons. Ik las dat nu lekker kunt slapen ik dacht al hoe komt hij aan die wallen :- of komt dat door het feesten?? Hartstikke leuk natuurlijk, al die crashes! Maar we missen u zeker wel.

Voor Marlene Waar zouden we zijn zonder jou. En doe maar de groeten aan alle anderen. Bij pappa en mamma kijk ik op de pc naar wat je allemaal heel veel plezier en geniet ervan. Rust maar lekker uit, en tot heel gauw? Voor Stijn Wat een super kamp hebben jullie, erg genoten van filmpjes van de eerste twee dagen! En Lennaert.

Verder gaat het hier allemaal goed.

Gastenboek

Finne aan Jinthe. Schatjes geniet daar nog volgend jaar zijn we allemaal samen en dan gaan we van de mooie bergen hier in Ellmau dus we denken aan jullie En hou vol zonder mij, jullie redden je wel zo te merken!

Daar ga je de rest van je leven van profiteren, en ik weet dat want ik profiteer zelf nog regelmatig van mijn eigen OPV-welpen en OPV-verkennertijd. Groeten vanuit een regenachtig Oosterbeek. Heel veel plezier.

Andere: