Ruwharige dwergteckel pups te koop nederland

/ 17.03.2021 / Mustafa

Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verl. U mag ze dus bij de mama uitkiezen, kom deze teckel hondjes bezoeken.

De pups hebben een Europees paspoort, zijn gekeurd door onze dierenarts, gechipt en meerdere malen ontwormd. Vandaar zijn bijnaam dashond. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Boechout, BE Vandaag. Ruwharige dwerg teckel pups zijn vaak heel leuk om te zien door hun ruwe beharing en speels puppie gedrag. De oren kort behaard De vacht vergt het meeste onderhoud van de 3 haarvariëteiten, een dagelijkse borstelbeurt en twee keer per jaar een plukbeurt zijn aangewezen Om de vacht schoon en glanzend te houden, is regelmatig borstelen met een stevige borstel van belang.

Alles over Vinden. Vanaf 19 december hebben mogen zij hun nestje verlaten. De American Kennel Club A. Deze kleinere hond moest de holen binnengaan en jagen op hazen en hermelijnen. Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een Europees Paspoort en een microchip.

Welkom bij Teckeltje.nl

Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een Europees Paspoort en een microchip. Bestel nu! Gerelateerde zoektermen. De pups zijn nagekeken door de dierenarts en gezond verklaard. Teckel dwerg en kaninche Ruwhaar keuze uit 2 jonge nestjes.

Bij elke teckel pup. Wij zijn een erkende handelskwekerij  met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zijn er meerdere rassen meer dan 3 dan heeft u te maken met een brood fokker Drie teefjes Rashonden WL Temse.

Chip, vacinaatie.

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Onze Lieve Tillecke van Mika's place is op 14 April bevallen van 4 prachtige pups. Op zoek naar een dwergteckel puppy? Die pups worden illegaal de grens over gesmokkeld en zijn 9 van d U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de.

Teckel pups te koop van eigen fok! Teckel pups. Verschillende keren gevaccineerd, en voorzien van hun. Vorige Vacht en kleuren. Putte 15 okt. Op de foto's : Reutje bowie is roodkleurig 8 weken Reutje bailey is roodkleurig 8 weken Onze chanou is bevallen van een nestje teckelpups.

DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Ruwharige Teckel pups vindt. Resultaten van 8 zoekmachines! Vanaf 19 december hebben mogen zij hun nestje verlaten.

Hij blaft om te waarschuwen en om af te schrikken. Voeding voor de Teckel Ruwhaar: Ontdek welke voeding bij jouw Ruwharige Teckel het beste past Elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, kiezen dan best voor de langharige soort, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup, ras.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken. Resultaten van 8 zoekmachines. Momenteel meerdere. De ouders van onze pupjes komen uit zeer goede show en jachtlijnen. Gezinnen die toch graag een teckel in huis halen, ruwharige dwergteckel pups te koop nederland.

Teckel pups. Wij hebben een uitgebreid gamma van verschillende merken van hondenvoeding in onze winkel op maat van uw hond. Prijs Teckel?

Pagina 1 van circa Bestel nu. De ruwharige Teckel is de populairste onder de Teckels. Heb een nestje puppy 's vader en moeder aanwezig.

Andere: